Home > Wie doen er mee > Verloskundigenpraktijk Samen

Verloskundigenpraktijk Samen

Sinds 1 april 2013 biedt Verloskundigenpraktijk Samen verloskundige zorg aan de gehele gemeente Heusden en Aalburg. We werken vanaf diverse spreekuurlocaties in Oudheusden, Nieuwkuijk en Vlijmen.

In Verloskundigenpraktijk Samen zijn we met twee verloskundigen werkzaam; Judith van den Biggelaar en Danielle de Louw. Daarnaast is Carlijn Maessen werkzaam als waarneemster en werkt Sanne van Rijswijk achter de schermen als praktijkondersteuner.

Onze slogan is: zwanger zijn doe je samen!
Zwanger zijn is een bijzondere en ingrijpende gebeurtenis in zowel het leven van de zwangere als de partner. Samen beogen we een zo goed mogelijk en fysiologisch verloop van zwangerschap, bevalling en kraambed. Wij streven continuïteit en kwaliteit van zorg te allen tijden na en doordat we met twee verloskundigen zijn kunnen wij de persoonlijke begeleiding bieden, ruime spreekuurtijden hebben en doen we huisbezoeken ter voorbereiding op de bevalling.  Naast het werken in de eigen praktijk maken we ook deel uit van de Coöperatie Verloskundigen ’s Hertogenbosch e.o. en het Verloskundig Samenwerkings Verband. Wij vinden een nauwe samenwerking met onze collega’s en ketenpartners zeer belangrijk om de verloskundige zorg niet alleen in onze gemeente, maar ook regionaal te kunnen verbeteren. Want niet alleen zwanger zijn doe je samen, ook de begeleiding rondom je kinderwens, zwangerschap, de bevalling en de kraamperiode kunnen we optimaliseren door goede communicatie onderling, gelijke richtlijnen/ protocollen en nauwe samenwerking. Dit komt de kwaliteit en continuïteit van verloskundige zorg ten goede.

AdresMiddelweg 11
Postcode5352CE
PlaatsNieuwkuijk
Telefoon073-2032595
Mailinfo@verloskundigenpraktijksamen.nl
Postcodegebied
Werkprogramma