Home > Wie doen er mee > Verloskundigenpraktijk Valencia

Verloskundigenpraktijk Valencia

 

 

 

Zwangerschap is een mooie en bijzondere periode, maar ook een tijd waarin u veel vragen kunt hebben. Een steun in de rug, een luisterend oor en deskundige zorg die afgestemd wordt op uw wensen zal nu belangrijk voor u zijn.

Wij zij Rian Waverijn en Mylène Kreté.

Als verloskundigen hechten wij grote waarde aan persoonlijke benadering en deskundige begeleiding van uw zwangerschap. Het opbouwen van een persoonlijke band gedurende de zwangerschap zien wij als basis om met vertrouwen de bevalling tegemoet te gaan. Vanuit onze deskundigheid en ervaring zullen wij ons volledig inzetten om uw zwangerschap, bevalling en kraamtijd tot een onvergetelijke periode te maken.

Bij ons kunt u voor alles op het gebied van zwanger worden, zwanger zijn en de kraamperiode terecht. Van kinderwensadvies, het laten maken van een echo, bloedonderzoek tot het begeleiden van uw bevalling op de plaats en manier van uw keuze!

Als unieke combinatie hebben wij ook een eigen kraambureau, onder de naam Kraamburo Zorgsaam, waardoor wij u een totaalpakket aan zorg kunnen leveren. U bent overigens vrij om te kiezen van welk kraambureau u zorg wilt.

Ons werkgebied omvat de Bommelerwaard en de gemeente Aalburg.

Omdat wij zo cliëntgericht mogelijk proberen te werken, houden wij wekelijks spreekuur op verschillende locaties. Dit houdt ook in dat wij geen erg lange spreekuren houden op één locatie. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om die zo belangrijke vertrouwensband met u op te bouwen.

Spreekuur wordt gehouden in de plaatsen Kerkwijk, Gameren, Hedel, Brakel, Nederhemert en Wijk en Aalburg.

AdresAalderwijksestraat 20
Postcode5315 AE
PlaatsKerkwijk
Telefoon0418-643535
Mailinfo@valenciaverloskundigen.nl
Postcodegebied
Werkprogramma